Novosti

Obavijest o promjeni sjedišta tvrtke

Ovim putem obavještavamo sve naše poslovne suradnike da tvrtka Zagrel Rittmeyer d.o.o. od 1.1.2022. mijenja sjedište te će od 1.1.2022. poslovati na novoj adresi: 

Zagrel Rittmeyer d.o.o.

Ljudevita Posavskog 29

10360 Sesvete 

Molimo da u skladu s time za buduću korespondenciju koristite novu adresu.

Obavijest o preseljenju tvrtke

08.12.2021.

Obavještavamo sve naše cijenjene kupce, poslovne partnere i prijatelje da se tvrtka Zagrel Rittmeyer d.o.o. uskoro seli u novi prostor te će od 2.1.2022. nastaviti poslovati na novoj adresi - Ljudevita Posavskog 29, 10360 Sesvete. Vidimo se uskoro na novoj lokaciji!

Novi Risonic compact mjerač protoka

23.02.2021.

Novi RISONIC compact uređaj za mjerenje protoka dizajniran je da udovolji najvišim očekivanjima korisnika. Rittmeyer AG je proizveo uređaj beskompromisne kvalitete koji omogućuje jednostavnost instalacije i puštanja u pogon te primjenu na brojnim procesima iz područja hidroenergije i vodnog gospodarstva. 

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte. 

Nova WebSCADA aplikacija

19.02.2021.

Obzirom na mogućnosti koje HTML5 web tehnologija pruža, razvili smo novu generaciju WebSCADA
aplikacije koja korisnicima pruža:
poboljšanu kibernetičku sigurnost sustava,
poboljšanu brzinu rada sustava,
podršku i optimizaciju za rad na širokom nizu uređaja i web preglednika (Microsoft Edge,
Google Chrome, Mozilla Firefox itd.),
korištenje bez programskih dodataka (plug-inova),
mogućnost izbora broja istovremenih korisnika sustava,
nove vizualne funkcije,
prihvat podataka iz IoT mreže perifernih stanica,
skaliranje grafičkih prikaza i mnoge druge.

Više možete pronaći ovdje

Novi dispečerski centar zagrebačkog vodovoda

20.08.2020.

Zagrel Rittmeyer d.o.o. je pustio u rad novi nadzorno upravljački centar zagrebačkog vodovoda. To je najveći vodovodni sustav u Hrvatskoj s više od 150 perifernih stanica, a ujedno i prvi takav sustav koji integrira IoT (LoRaWAN) mrežu čvorova.

Novi sustav uključuje redundantni SCADA i digitalni radio komunikacijski sustav, povijesnu bazu podataka (procesni Historian), WebSCADA aplikaciju, sofisticiranu vizualizaciju i automatski alat za izvješćivanje koji generira menadžerska izvješća o učinkovitosti sustava. Mreža poslužitelja i radnih stanica djeluje kao cjelina i integrirana je s drugim procesnim informacijskim sustavima: geografskim informacijskim sustavom, matematičkim hidrauličkim modelom i sustavom kontrole pristupa.

Projekt je sjajan primjer inženjerskih dosega u vremenu 4. industrijske revolucije, uz korištenje IoT tehnologije, analize i obrade velikih količina podataka i alata za strojno učenje za razvoj rješenja za naše klijente. Lijepo korisničko okruženje koje je izgrađeno oko elektroničke infrastrukture upotpunjava ovu priču o uspjehu.

Rješenja za analizu i obradu podataka

Kontinuirani razvoj informacijskih tehnologija omogućio je tvrtkama koje se bave vodoopskrbom i odvodnjom uvođenje raznih sustava za poboljšanje efikasnosti, kvalitete, produktivnosti i sigurnosti prilikom obavljanja svoje djelatnosti. Više o našim rješenjima iz tog segmenta pogledajte ovdje.

Obnovljen ISO 27001 certifikat za informacijsku sigurnost

Informacijska sigurnost jedan je od temelja današnjeg poslovanja. Kvaliteta i pouzdanost rješenja u području nadzorno upravljačkih i sličnih sustava se svakim danom sve više sagledava iz aspekta informacijske (kibernetičke) sigurnosti. 
 
S ponosom možemo reći da pri razvoju, proizvodnji i puštanju u rad sustava primjenjujemo suvremena pravila informacijske sigurnosti a to potvrđuje i nedavno obnovljeni certifikat ISO/IEC 27001:2013.  
 
Sustavi koje izvodimo u skladu s principima informacijske sigurnosti našim korisnicima pružaju:
- sigurna i pouzdana rješenja usklađena s najnovijom regulativom,
- zaštitu od prijetnji, napada i zlonamjerne upotrebe,
- kvalitetniju organizaciju radnih procesa.
 
Neka od rješenja i procedura koje koristimo su:
- redundantni procesni sustavi u režimu „vruće“ rezerve,
- kriptirana komunikacija centara i perifernih stanica,
- povijesne baze podataka na računalima serverske arhitekture,
- zasebne lokalne mreže za računalne sustave štićene vatrozidom,
- redovit „backup“ podataka,
- slijednost i praćenje razvoja programskih aplikacija.
 
Više informacija možete pronaći ovdje.
 
 Vaš Zagrel Rittmeyer tim.

Nove web stranice

Tvrtka Zagrel Rittmeyer d.o.o. ima nove web stranice osvježenog sadržaja i funkcija. Stranice su prilagođene pregledu na svim vrstama uređaja pa sad jednostavnije nego ikad možete doći do osnovnih informacija o nama. 

Novost je i dio koji se odnosi na korisničku podršku koju možete zatražiti putem web-a. U gornjem desnom kutu naših stranica nalazi se gumb "Podrška" koji vodi na portal pomoću kojeg nas možete kontaktirati. Ovu funkciju predlažemo da koristite za sve Vaše upite, zahtjeve za tehničku podršku i slično. Naši predstavnici će Vas ubrzo potom kontaktirati radi odgovora na upućeni zahtjev.   

Pozivamo Vas da posjetite naše nove stranice, i veselimo se čuti Vaše mišljenje, prijedloge i savjete. 

Vaš Zagrel Rittmeyer tim.

 

vrh stranice