Zeleno postaje plavo

14.06.2023.

NOVI IZGLED - ISTA STRAST 

Rittmeyer je dio BRUGG Grupe od 1979. Od 15. lipnja 2023. ovu ćemo pripadnost još jasnije pokazati prilagođavanjem našeg vizualnog identiteta onom BRUGG Grupe. Zelena boja će postati plava. Ono što će ostati nepromijenjeno je naša strast i predanost industriji vode i energije.


Trend sve većeg povezivanja i digitalizacije u djelatnostima  vezanima za javnu infrastrukturu je neprekidan. Teme poput umjetne inteligencije, upravljanja podacima i pametne infrastrukture postaju sve važnije. Unutar BRUGG grupe sve se više fokusiramo na ta područja kako bismo razvili inovativna rješenja za naše klijente i partnere. Više o tome pročitajte u priopćenju BRUGG Grupe

S osvježenim izgledom, a uz uz dugogodišnje iskustvo i stručnost veselimo se nastavku pružanja podrške našim kupcima i partnerima te suradnji s njima u rješavanju izazova u opskrbi vodom i energijom, pročišćavanju otpadnih voda i navodnjavanju.

O BRUGG grupi
Bivša tvornica kabela u Bruggu postala je BRUGG grupa, švicarska kompanija orijentirana specijaliziranom području. S preko 1800 zaposlenika i oko 35 podružnica, BRUGG grupa ostvaruje promet veći od pola milijarde švicarskih franaka. Glavna područja su toplinarstvo, sustavi zaštite od prirodnih opasnosti, tehnologija upravljanja procesima za komunalne usluge (voda, otpadne vode, plin, električna energija), čelični kabeli za transportne željeznice i kabelska arhitektura, dizala i oprema za dizanje kao i kabelska rješenja za e- mobilnost, energiju vjetra i industriju.

Saznajte više o BRUGG grupi:
vrh stranice