Tko smo

Tvrtka Zagrel je osnovana 1991. godine. Nakon niza godina uspješnog poslovanja, 2007. godine pridružili smo se švicarskoj tvrtki Rittmeyer AG koja je član BRUGG grupe. Naša suradnja s kupcima obuhvaća ugovaranje, razvoj, projektiranje, proizvodnju, montažu i puštanje u pogon te održavanje i servis opreme i sustava.

28 godina iskustva u područjima:

-          Procesne informatike,

-          Hidroenergetike,

-          Radio komunikacija,

-          Meteorologije.

U ovim djelatnostima imamo reference u nizu zemalja širom svijeta. Na hrvatskom tržištu smo realizirali mnogo značajnih projekata, najčešće samostalno, ali i kao partneri domaćim i stranim tvrtkama.

Na tržištu smo prepoznati po znanju i iskustvu u integraciji sustava za mjerenje i kontrolu procesa pri upravljanju vodom i energijom. Naše osoblje se sastoji pretežno od iskusnih inženjera i tehničara, specijalista za svoja područja. Servisni odjel našim klijentima nudi „online“ podršku i interventnu ekipu.


 

Naše proizvode izrađujemo u vlastitom proizvodnom pogonu. Kontinuirano se trudimo približiti našim postojećim i budućim kupcima te poslovnim partnerima, odnosno učiniti poslovanje što ugodnijim i efikasnijim.

Kvaliteta koju nudimo kupcima potvrđena je i certifikatima za izvrsnost ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i ISO 27001, a našu financijsku stabilnost dokazuje Bisnode bonitetni "AAA" znak, čiji smo nositelji dugi niz godina. 

Više o nama saznat ćete na našim stranicama posvećenima pojedinim granama djelatnosti i referencama.

 

Vaš Zagrel Rittmeyer d.o.o.

 

vrh stranice